hallo hallo

Susan Mortensen

Susan Mortensen

Susan Mortensen
+45 2463 8352

Book Susan

    Rundvisninger:

  • I H.C. Andersens fodspor
  • Odense byrundtur
  • Den Fynske Landsby
  • Alle ture på Egeskov

Jeg er født og opvokset i Odense og kender byen som min bukselomme. Når jeg guider, så synes jeg, at det er sjovest at kombinere fakta om byen med historier og eventyr. Jeg elsker, når der kommer spørgsmål fra gæsterne – så håber jeg, at jeg kan svare på det, ellers bliver det slået op – og så har jeg også lært noget nyt.

Jeg kan tilbyde en dejlig rundvisning i Odense – enten på 1 eller på 2 timer. Jeg ringer op, så vi kan aftale, hvad specielle ønsker I har for turen – fx om I ønsker at besøge domkirken eller om I gerne vil høre ekstra meget om den store transformation, som Odense lige nu er i gang med. Jeg har arbejdet 13 år i sekretariatet for den store byomdannelse ”Fra Gade til By”, så her vil jeg kunne give et grundigt indblik.

Som guide i Odense vil H.C. Andersen altid have stort fokus, så turen vil gå til hans fødehjem og hans barndomshjem – og indimellem det, fortæller jeg om hans hele hans liv – barndom, ungdom, kærlighedsliv og spændende historier fra hans liv. Vi kommer gennem de gamle gader, gennem Eventyrhaven, forbi Rådhuset … eller hvorhen I gerne vil.

Jeg guider alle aldersgrupper og justere indhold og ruter efter gæsternes ønsker og behov.

Udover rundvisninger i Odense viser jeg også rigtig gerne eventyrslottet Egeskov frem. Her kan vælges en rundvisning på slottet, en rundvisning i haven eller begge dele. Egeskov er et pragtfuldt sted, hvor man – før eller efter rundvisningen – sagtens selv kan bruge et par timer.

Jeg er uddannet som guide i Fyns Guideforening i 2018 og jeg elsker at vise min by frem. Jeg synes selv, at en gruppe på 10 – 15 personer giver den bedste rundvisning. Så er der mulighed for at ”nå” alle og der er god tid og plads for dialog og spørgsmål under turen.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.