hallo hallo

Teri Tang

Teri Tang

Teri Tang
+45 2037 3012

Book Teri


Rundvisninger:

  • I H.C. Andersens fodspor
  • Den Fynske Landsby
  • Alle ture på Egeskov

Uddannet bachelor i Hospitality og Tourist Management ved Lillebælt Academy Odense. Siden 2016 har jeg arbejdet som guide med fokus på H.C. Andersen for VisitOdense i Odense.

Jeg er kinesisk mandarin guide og dansk gift og har nu boet i Danmark i mere end 10 år. Mange års erhvervserfaring på femstjernede hoteller i Kina fik mig til at vælge at studere International Hotel og Tourism Management på Lillebælt Academy. Efter min bachelorgrad i 2016 har jeg arbejdet som tour guide i Odense. Jeg elsker at fortælle om H.C. Andersens liv og forfatteskab og Odenses historiske fortid for turister. H.C. Andersens Museum, Odense byvandring og Egeskov er mine specialer, jeg guider for forretningsmænd, studerende, og små og store turistgrupper.
—————-
我是一名中文普通话导游,先生是丹麦人,已经在丹麦生活工作10年。 在中国五星级酒店的多年工作的经历让我选择进修Lillebælt Academy国际酒店和旅游管理专业,2016年学士学位毕业后,我一直在欧登塞旅游局从事导游工作。我喜欢给大家讲述安徒生的人生的故事,欧登塞的中世纪的历史。安徒生博物馆,欧登塞城市观光游,橡树城堡是我主要讲解景点,主要客户是商务客人,学生团和旅游团

 

Ture:

1) H.C. Andersens fodspor 安徒生足迹
H.C. Andersens fodspor er en byvandring rundt til de steder i Odense, som betød noget for H.C. Andersen i hans barndom. Turen er på 3 km og omfatter fødehjemmet, barndomshjemmet og moderens vaskeplads, i alt 13 forskellige attraktioner forbundet med H.C. Andersens størrelse 47 fodspor.

安徒生足迹是欧登塞的城市观光游,游客能够体验安徒生昔日的生活场景,如出生地,童年故居,洗衣码头等景点,全程约3公里,以安徒生47码脚印为主线,串联出13处经典景点

 

2) Den Fynske Landsby 菲茵村
I frilandsmuseet Den Fynske Landsby kan man opleve livet som bønder i Danmark på H.C. Andersens tid, hvor langt de fleste levede på landet. Museet er meget populært hos kinesiske sommerlejr-studenter fordi i en aktivitetsgård må mange møbler, redskaber og genstande prøves, røres og leges med.

菲茵村庄可称作露天博物馆,游客可以体验安徒生时代人们的生活,大多数人生活在农村。博物馆很受中国夏令营同学的欢迎,在体验农场里的各种家具农具都可以摸,可以尝试用和玩

 

3) Egeskov Slot 伊埃斯科城堡
Egeskov Slot er en must-see attraktion på Fyn, inklusive slottet og haven. Der er et stort museum med klassiske biler, mange smukke haver og en skovpark med legepladser, labyrinter og spadsereture i trætoppene. Haverne omfatter 17 haver med forskellige temaer. Selve slottet er den bedst bevarede borg med voldgrav fra den europæiske renæssance, og det har en historie på 450 år. Egeskov er blevet tildelt European Garden Reward i 2012.

伊埃斯科城堡是来菲英岛必玩的地方,包括城堡和花园。城堡堪称大型博物馆,有老爷车博物馆,很多花园,还有森林乐园包括游乐场,迷宫,漫步树端。园林景观包括17个不同主体的花园。伊埃斯科城堡是欧洲文艺复兴时期保留最完好的水上城堡,距今有450年历史 ,2012年荣获”欧洲最佳历史园林”奖