hallo hallo

Forslag til rundvisninger

På denne side finder du vores mest populære rundvisninger. Når du åbner den enkelte beskrivelse af en rundvisning vil du automatisk se de guider, der kan tage denne rundvisning.

Der vil også være guider, der kan tale andre sprog end dansk, engelsk og tysk, og de vil være listet også med flaget for det sprog, de taler.

 

I H.C. Andersens fodspor

Odense byrundtur

H.C. AndersenHør de mange spændende fortællinger, der knytter sig til vores kendte eventyrdigters barndom i Odense.

LÆS MERE
OdenseEn byvandring rundt i Odense, hvor du oplever hele den transformation, som Odense er midt i.

LÆS MERE

Odense domkirke

Klostrenes Odense

Odense domkirkeHør den spændende historie om domkirkens tilblivelse og kom med i krypten, hvor Kong Knuds knogler udstilles i et helgenskrin.

LÆS MERE
Gråbrødre klosterkirkeI slutningen af middelalderen var der 6 klostre i Odense. Vi spadserer en tur rundt og ser på nogle af disse steder.

LÆS MERE

Brandts klædefabrik

Den Fynske Landsby

Brandts klædefabrikBrandts er Odenses kulturelle mødested, men samtidig rummer de gamle bygninger et væld af spændende historier.

LÆS MERE
Den Fynske LandsbyOplev det fynske landsbysamfund, som det så ud i 1800-tallet: De fattige husmandssteder, vandmøllen og mange andre bygninger.

LÆS MERE

Odense havn

DIN Odensetur

Odense havnRundvisning i en del af Odenses spændende havneområde, der er i sprudlende udvikling.

LÆS MERE
Dine ønsker for lige netop din Odensetur sammensat efter dine interesser, ønsker og behov.

LÆS MERE

Egeskov Slot

Med en guide fra Odense Tour Guides mærker du historiens vingesus på Egeskov. Oplev slottet, som er en af Europas bedst bevarede vandborge, bliv vist rundt i det, der kaldes Danmark smukkeste have, få en rundtur i nogle af de forskellige museer der er på slottets område, eller tilrettelæg din helt egen tur. LÆS MERE