hallo hallo

Om os

Medlemmerne af Odense Tour Guides er alle eksaminerede guider.
Tilsammen behersker guiderne følgende sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, italiensk, norsk, spansk, japansk, kinesisk og hollandsk.

 

Odense Tour Guides guider ture og byvandringer i fortrinsvis Odense og på Egeskov. Gæsterne er blandt andet foreninger, familier, virksomheder, incomingbureauer, krydstogtskibe, vennegrupper og rejsebureauer fra ind- og udland.

 

Alle vores guider har gennemgået en uddannelse om Odense og Fyn. Derfor kan du altid være sikker på en højt kvalificeret guidet tur. Desuden arrangerer foreningen selv løbende efteruddannelse i form af interne kurser, rundvisninger og foredrag med mennesker med en særlig viden om specifikke ting i vores by og område. På den måde holder vi hele tiden vores viden opdateret.

 

Odense Tour Guides har guidet for Odense Kommune og VisitOdense i over 50 år. Desuden har vores guider lavet rundvisninger på Egeskov i mange år og har et tæt samarbejde med dem om løbende opdateringer. Det betyder, at guidernes viden om Egeskov er utrolig stor, samtidig med at de er gode til at fortælle alle de skæve historier, som slottet også rummer.

 

Takket være guidernes omfattende kendskab til seværdighederne, historien samt det daglige liv på Fyn, bidrager de til, at gæsterne får et optimalt udbytte af deres besøg.

 

Hver guide er ”selvstændig erhvervsdrivende” og står selv for det administrative vedr. booking og betaling.
Se mere under beskrivelse af ture og de enkelte guider.

 

Hvis DU gerne vil være guide er du velkommen til at henvende dig – kontakt Anne Sofie Petersen på telefon 52 39 04 23.